Nove sezone DC serija: Doom Patrol, Titans i Young Justice

Na festivalu Comic Con u San Dijegu je potvrđeno da će igrane serije Titans i Doom Patrol dobiti svoju drugu sezonu, dok je animirana serija Young Justice obnovljena za četvrtu sezonu.

Nove sezone DC serija: Doom Patrol, Titans i Young Justice strip blog

Nove avanture tima Doom Patrol emitovaće se na platformi DC Universe i na HBO Max, novoj HBO platformi na kojoj će biti dostupan sadržaj WarnerMedia. Datum izlaska i broj epizoda još uvek nisu poznati. 

Prva sezona je zadobila pohvale kritičara i publike. Serija prati titularni tim disfunkcionalnih superheroja koje su kreirali Arnold Drake, Bob Haney i Bruno Premiani davne 1963. godine. 

Pročitajte: TRAILER: Harley Quinn u novim nevoljama u animiranoj seriji (VIDEO)

Za razliku od Doom Patrol, serija Titans je dobila i zvaničan datum premijere nove sezone. U pitanju je 6. septembar. Trenutni likovi koji čine ovaj mladi superherojski tim su: Robin/Dick Grayson, Starfire, Raven, Beast Boy, Wonder Girl kao i Hawk i Dove koji se pojavljuju u nekoliko epizoda. U drugoj sezoni će im se pridružiti Superboy i Aqualad kao i Deathstroke. Takođe ćemo imati priliku da vidimo i stariju verziju Batmana. 

Animirana serija Young Justice ne samo da je dobila 4. sezonu, već je produkcija već započeta. 

Datum premijere još uvek nije poznat. 

Ostavite strip komentar

avatar
  Subscribe  
Notify of