Nove sezone DC serija: Doom Patrol, Titans i Young Justice

0

Na festivalu Comic Con u San Dijegu je potvrđeno da će igrane serije Titans i Doom Patrol dobiti svoju drugu sezonu, dok je animirana serija Young Justice obnovljena za četvrtu sezonu.

Nove sezone DC serija: Doom Patrol, Titans i Young Justice strip blog

Nove avanture tima Doom Patrol emitovaće se na platformi DC Universe i na HBO Max, novoj HBO platformi na kojoj će biti dostupan sadržaj WarnerMedia. Datum izlaska i broj epizoda još uvek nisu poznati. 

Prva sezona je zadobila pohvale kritičara i publike. Serija prati titularni tim disfunkcionalnih superheroja koje su kreirali Arnold Drake, Bob Haney i Bruno Premiani davne 1963. godine. 

Pročitajte: TRAILER: Harley Quinn u novim nevoljama u animiranoj seriji (VIDEO)

Za razliku od Doom Patrol, serija Titans je dobila i zvaničan datum premijere nove sezone. U pitanju je 6. septembar. Trenutni likovi koji čine ovaj mladi superherojski tim su: Robin/Dick Grayson, Starfire, Raven, Beast Boy, Wonder Girl kao i Hawk i Dove koji se pojavljuju u nekoliko epizoda. U drugoj sezoni će im se pridružiti Superboy i Aqualad kao i Deathstroke. Takođe ćemo imati priliku da vidimo i stariju verziju Batmana. 

Animirana serija Young Justice ne samo da je dobila 4. sezonu, već je produkcija već započeta. 

Datum premijere još uvek nije poznat. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x