Brandon Routh će ponovo glumiti Supermena u CW-ijevom krosoveru

0

Brandon Routh, glumac koji je Supermena glumio u filmu ,,Superman Returns” Bryan Singer-a iz 2006. godine, ponovo će imati priliku da reprizira ulogu. 

Brandon Routh će ponovo glumiti Supermena u CW-ijevom krosoveru STRIP BLOG

U sledećem krosover događaju popularnih arrowverse serija, Crisis on Infinite Earths, Brandon Routh će ponovo glumiti Supermena. Routh trenutno glumi The Atom-a u CW-ijevoj seriji Legends of Tomorrow.

Kako je najavljeno na Comic Con festivalu u San Dijegu, Routh će istovremeno igrati oba lika, Atoma i Supermena, dok će se i aktuelni glumac koji povremeno igra Supermena u seriji Supergirl i u krosover epizodama velikog CW-ijevog serijskog univerzuma, Tyler Hoechlin takođe vratiti kao Supermen. 

POVEZANO: Stvari koje Supergirl može da uradi, a Superman ne može

Nije poznato u kojim će epizodama oba glumca glumiti Supermena. 

Crisis on Infinite Earths će biti podeljen u pet delova i kroz pet sati će u ovom događaju prikazati deo priče likova: Arrow, the Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow i Batwoman. Ovo će ujedno biti i najduži krosover u arrowverse univerzumu do sada. 

,,Počastvovan, ponizan, zahvalan, još uvek se štipam”, napisao je Routh na tviteru očigledno uzbuđen zbog toga što će još jednom nositi crveni plašt. 

Crisis on Infinite Earths gledaoci mogu da očekuju na jesen. Još uvek nema tačnog datuma izlaska.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x