Stefan Kapičić želi da glumi Spajdermenovog negativca Lovca Krejvena

0

Stefan Kapičić želi da se pridruži Marvelovom filmskom univerzumu kao Lovac Krejven.

Stefan Kapičić želi da glumi Spajdermenovog negativca Lovca Krejvena strip blog

Naš poznati glumac Stefan Kapičić, koji je već poznat svetskoj publici kao Marvelov X-Men Kolos u Dedpul filmovima, želi da se oproba u ulozi još jednog Marvelovog lika, poznatog Spajdermenovog negativca Lovca Krejvena. 

Krejven je ruski lovac koji dobija natprirodne moći pomoću biljnog napitka koji ga čini jakim i brzim poput zveri u džungli. “Spajdermen: Daleko od kuće” je već postavio temelje za Krejvenovog polu-brata, Kameleona, još jednog Spajdermenovog negativca.

Sve je počelo kada je reditelj aktuelnog filma “Spajdermen: Daleko od kuće”, Džon Vots izjavio da bi kao narednog negativca sa kojim će se Spajdi suočiti na velikom platnu voleo da vidi Lovca Krejvena. Geek Vibes Nation portal je preneo ovu vest na tviteru, a u komentaru se oglasio Stefan Kapičić rečima: ,,Ja. Kao Krejven.”, što je odmah izazvalo buru komentara i špekulacija na internetu i društvenim mrežama.

Pročitajte: Kako će Čudesna Žena izgledati u filmu “Wonder Woman: 1984”?

Uprkos željama Džona Votsa, zamršenost oko autorskih prava na likove između Marvel Studios-a i Sony-a čini ovu situaciju takvom da je krajnje neizvesno koji će se od likova pojaviti kao negativac u nekom od budućih nastavaka o Spajdermenu. 

Produkcijska kuća Sony koja poseduje prava na Spajdermena i sve ostale likove koji ga okružuju trenutno radi na razvoju solo projekta o Lovcu Krejvenu. To je još jedan u nizu filmova kojim Sony želi da izgradi sopstveni filmski superherojski univerzum koristeći likove koji u stripovima okružuju Spajdermena. Sony-jev univerzum započet je filmom Venom 2018. godine, a nastaviće se filmom o još jednom Spajdermenovom negativcu, Morbius koji bi trebalo da izađe 2020. godine. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x