Tom Holand poziva gledaoce u Srbiji na premijeru novog Spajdermena (VIDEO)

0

Ovog leta Spajdermen je uzeo odmor i sa društvom otišao na put u Evropu.

Tom Holand poziva gledaoce u Srbiji na premijeru novog Spajdermena strip blog

Iako Srbija nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja, glumac Tom Holand, koji igra “čoveka pauka”, uputio je video poruku obožavaocima u Srbiji i pozvao ih da pogledaju njegov novi film.

Najnoviji samostalni film “Spajdermen: Daleko od kuće“ radnjom se direktno nastavlja na hit “Osvetnici: Kraj igre”, i u domaće bioskope dolazi u četvrtak 4. jula, saopštio je distributer “Con film” navodeći da će najnestrpljiviji obožavaoci imati priliku da film pogledaju dan ranije na pretpremijernim projekcijama, piše N1.

U novom nastavku Piter Parker (Tom Holand) je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Pročitajte: Diabolik dobija svoju filmsku ekranizaciju

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i tajanstvenog Misterija (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

Svetska premijera već je održana u Holivudu, i prisustvovali su joj glumci Tom Holand, Zendaja, Semjuel El Džekson, Džejk Džilenhal i imali priliku da zablistaju na crvenom tepihu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x