Scenarista Stentz: Gotov scenario za “Booster Gold”, čeka se studio!

0

Gotov je scenario za “Booster Gold”, čeka se studio, ali scenarista Zack Stentz je i dalje oprezan u davanju izjava o početku realizacije ovog projekta.

scenarista stentz stripblog

Scenarista filma „Booster Gold“ iz DC-a Zack Stentz objavio je da je scenario za film gotov i da se sada čekaju dalji koraci studija. Vest o potencijalnoj ekranizaciji „Booster Gold-a“ prvi put se pojavila u prvim danima Worlds od DC franšize. Još 2015. godine je objavljeno da Warner Bros i DC Films rade na filmovima „Booster Gold“ i „Blue Beetle“, iako je projekat podeljen na pojedinačne filmove superheroja, prenosi Sceenrant.

U godinama koje su usledile nije bilo mnogo vesti o filmu „Booster Gold“ i o tome dokle se stiglo sa tim projektom. Stentz je jednom prilikom izjavio da je radio na scenariu, ali da taj film ne bi bio u DCEU. Međutim, koliko god bila zbunjujuća ova izjava, nedavno je Stentz potvrdio da je završio scenario za film „Booster Gold“, ali je projekat trenutno zaustavljen jer se čeka da studio preuzme rad na tom filmu.

strip blog

-Iskreno ne znam šta se događa sada sa tim projektom. Ne znam ni šta ljudi iz DC misle i pojedini znaju o tome. DC funkcioniše i donosi odluke prema tome kako je prošao prethodni film. Što se tiče režisera i producenta Grega Berlantija, on je rekao da je zadovoljan onim što sam uradio u scenariju. Sada je sve na DC i Warner Brosu, rekao je Stentz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x