Stvorenje iz močvare ceo trailer – Strah i panika stižu u Luizijanu (VIDEO)

0

Ceo trailer za seriju ,,Stvorenje iz močvare” je stigao taman da zagolica publiku pre premijeru koja je u petak. 

,,Stvorenje iz močvare'' ceo trailer - Strah i panika stižu u Luizijanu strip blog

Sada kada se završila prva sezona serije ,,Doom Ptrol”, zameniće je ,,Stvorenje iz močvare”. U traileru možemo videti da grad polako tone u haos, jer su mnogi građani zaraženi bolešću koja čini da biljke rastu iz njihovih tela. Istragu će voditi Abigejl Arkejn i to će je dovesti do misteriozne močvare u Luizijani. 

Na osnovu svih snimaka koje smo do sada videli ,,Stvorenje iz močvare” će biti u punom horor elementu. Što i nije čudno kad je producent serije James Wan, koji je za DC i WB već ekranizovao Aquaman-a. Serija će premijerno biti prikazana na DC Universe streaming platformi, gde će se pridružiti serijama Titans i Doom Patrol. Naglašeno je da se ,,Stvorenje iz močvare” neće naći u istom univerzumu kao prethodne dve serije. 

Pročitajte: Gotov scenario za “Booster Gold”, čeka se studio!

Producenti serije su James Wan, Mark Verheiden, Gary Dauberman, Michael Clear i Len Wiseman. Glumačku postavu čine Crystal Reed, Andy Bean, Derek Mears, Jennifer Beals, Henderson Wade, Will Patton, Virginia Madsen, Jeryl Prescott, Henderson Wade i Kevin Durand. Serija će biti horor akcija sa elementima fantastike. 

Premijera serije zakazana je za 31. maj. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x