Zavirite u novi strip Milera i Romite – Supermen: Godina Prva (Galerija)

0

Dugoočekivani strip Frenka Milera i Džona Romite mlađeg, Supermen: Godina Prva stiže kroz nekoliko nedelja.

Zavirite u novi strip Milera i Romite - Supermen: Godina Prva strip blog

Pre nego što strip stigne, CBR objavljuje, a Strip Blog vam prenosi uvid u to kako će izgledati prvi broj Black Label serijala Supermen: Godina Prva. 

Kao što naslov sugeriše, priča Milera i Romite ponovo će ispričati poznatu priču u poreklu Supermena, ali na jedan drugi način. Sudeći po onome što ćete videti na stranicama prvog broja, on će se uglavnom baviti odrastanjem Klarka Kenta u Smolvilu, delom njegovog života kada on još uvek uči kako da ovlada svojim sposobnostima i odgovornošću, kao i željom da se uklopi i bude običan tinejdžer. 

Pročitajte: Stvorenje iz močvare pre zlatnog dodira Alana Mura

Prvo izdanje stiže u junu, u verziji velikog formata. Nakon toga sledi broj dva u avgustu, i broj tri u oktobru. Kompletna trodimenzionalna priča će na kraju biti objedinjena u jednu knjigu i na policama će se naći već u novembru. 

Sinopis iz DC-a nam govori da će Supermen: Godina Prva biti priča o sazrevanju budućeg Čoveka od čelika, u kojoj mladi vanzemaljac samo pokušava da pronađe svoje mesto u novom svetu. Suočen sa problemom da krije svoje nasleđe i svoje moći da bi preživeo, Klark će svoju humanost pronaći u temeljima porodice Kent, i u odnosima koji će definisati kakav će čovek postati. Ispričana od dva izuzetno cenjena imena u svetu stripova, Supermen. Godina Prva, biće više od obične superherojske priče. Radiće se o izborima koje Klark Kent pravi na putu da postane legenda. 

Prvi deo serijala izlazi 19. juna, dok će knjiga koja objedinjuje sve tri priče biti dostupna 12. novembra. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x