Betmen: Muk – trailer za animiranu adaptaciju istoimenog stripa (VIDEO)

0

Dok DCEU franšiza labavo korača ka uspehu, DC-ijeve animirane adaptacije se ne zaustavljaju. 

Betmen: Muk - trailer za animiranu adaptaciju istoimenog stripa (VIDEO) strip blog

Novi animirani film baziran na jednoj od najpopularnijih Betmenovih priča, Betmen: Muk, premijerno će biti prikazana na leto ove godine. Sada je tu i prvi trailer koji nam osim Betmena prikazuje i Džokera, Catwoman, Poison Ivy, Harley Quinn, kao i Supermena i Nightwinga. 

Izvorni materijal u vidu stripa Betmen: Muk su stvorili pisac Džef Loeb i crtački superstar Džim Li uz mastilo Skota Vilijamsa i kolor Aleksa Sinklera. Priča sadrži nepoznatog zloglasnog negativca koji vreba Betmena, okuplja njegove negativce, kompromituje mu saveznike i pokušava da uništi njegovu karijeru u borbi protiv kriminala. 

Pročitajte: Zavirite u novi strip Milera i Romite – Supermen: Godina Prva 

Režiju potpisuje Justin Copeland, a glasove daju Jason O’Mara kao Betmen, Jennifer Morrison kao Catwoman, Jerry O’Connell kao Supermen, Rebecca Romijn kao Lois Lane, Rainn Wilson kao Lex Luthor , Sean Maher kao Nightwing, Bruce Thomas kao James Gordon, Stuart Allen kao Damian Wayne, James Garrett kao Alfred, Maury Sterling kao Thomas Elliot, Geoffrey Arend kao Riddler, Vanessa Williams kao Amanda Waller, Jason Spisak kao Joker, Adam Gifford kao Bane i Clayface i Peyton List kao Batgirl. Film bi trebao izaći oko 20. jula.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x