Petnaestogodišnjak u Brazilu obučen kao Spajdermen pretukao pedofila

0

Superheroji su možda ponikli na stranicama stripa, da bi kasnije doživeli ekspanzije na male i velike ekrane. Ali da superheroji ne postoje samo na papiru, velikom platnu i malom ekranu svedoči sledeća priča.

Petnaestogodišnjak u Brazilu obučen kao Spajdermen pretukao pedofila Strip Blog

Naime, jedan tinejdžer u Brazilu, u mestu Joacaba, napravio je lažni profil na popularnoj mreži za upoznavanje Tinder, praveći se da je četrnaesogodišnja devojčica i namamio jezivog, starijeg tipa. Njih dvojica su dogovorili sastanak u obližnjem parku tokom noći. Međutim, umesto naivne devojčice, pojavio se petnaestogodišnjak u Spajdermen kostimu. Tinejdžer je kod sebe imao dva džepna noža i dve uvučene tonfe zajedno sa bokserom.

Dečak je brutalno pretukao jezivog starijeg tipa, koji je pozvao policiju. Policija je privela petnaestogodišnjaka, a njegova žrtva bila je hospitalizovana. U stanici, tinejdžer im je dao USB sa prepiskama dopisivanja sa lažnog profila na Tinderu, te je policija kasnije privela i dotičnog starijeg čoveka na razgovor pod sumnjom da je u pitanju seksualni prestupnik.

Pročitajte: Tim iza igre Mortal Kombat želi da napravi veliku Marvel vs DC igru

Ova vest je objavljena na portalu A Tribuna, a u žižu američke javnosti je stigla preko korisnika Tvitera koji ju je preveo na engleski jezik.

Nepoznato je šta se dalje dešavalo sa petnaestogodišnjim tinejdžerom, ali svakako mu se mora odati priznanje zbog hrabrosti da izvede ovako nešto.

Stvoren od strane Sten Lija i Stiva Ditka na stranicama serije Amazing Fantasy #15, Spajdermen je jedan od najprepoznatljivijih likova u svetu stripa. 

Superheroji su stvoreni da bi budili ono pravedno u nama i podstakli nas da preuzmemo odgovornost i pokušamo da promenimo nešto kada vidimo da se niko drugi ne usuđuje.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x