Teaser najave za DC-ijeve serije Stvorenje iz Močvare i Penivort

0

Gotovo istovremeno DC nas je obradovao sa dva nova teaser videa za serije Stvorenje iz Močvare i Penivort. 

penivort i stvorenje iz močvare strip blog

U najnovijem teaseru serije Penivort (Pennyworth), koja će se baviti mladošću Alfreda Penivorta, Betmenovog vernog batlera, vidimo kako bivši britanski vojnik pronalazi poslodavca u Tomasu Vejnu, Betmenovom ocu. 

Teaser otkriva i da će premijera serije biti 26. jula. Kako je ranije najavljeno Penivort će biti serija sa R-rejtingom. Sastojaće se od 10 epizoda u trajanju od po sat vremena. Kreatori serije su već poznati publici kao kreatori serije Gotam, Bruno Heller i Danny Cannon.

Povezano: Ima li serija o Alfredu smisla?

Što se tiče Stvorenja iz Močvare, DC ide all-in na tipičnu horor verziju ovog stripskog junaka. Novi teaser nije preterano rečit što se tiče narativa serije, ali je zato izuzetno zapaljive atmosfere. 

Iskusni čitaoci će pored Stvorenja iz Močvare prepoznati likove kao što su Abi Arkanus i Floročovek. U skladu sa horor tradicijom glavni lik se drži izvan ekrana u ovom teaseru ili je zamračen senkom kad se pojavi. Serija će pratiti Abi Arkanus dok istražuje smrtonosni virus koji je nastao u močvari u Luizijani, ali će ubrzo otkriti da močvara krije strašne i mračne tajne. 

Serija će kao i Penivort imati 10 epizoda, a premijeru će doživeti 31. maja. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x