REZULTATI ANKETE: Dobili smo konačne rezultate ankete o ekranizaciji Bonelijevih stripova!

0

Nakon dve nedelje od kada smo objavili anketu u kojoj smo pitali ljubitelje stripa kojeg bi junaka iz Bonelijevog univerzuma želeli da gledaju na malim ekranima, dobili smo i konačnu odluku publike.

rezultati ankete stripblog

Najveći broj glasova dobio je Dilan Dog, dok je tik iza njega “Duh sa sekirom”. Naime, Dilan Dog je od ukupnog broja glasova (u anketi je učestvovalo 1.138 ljudi) dobio tačno 400 glasova ili 35.15 posto naklonosti publike. Zagor je osvojio nešto manje, 378 glasova, ili 33.04 odsto od onih koji su glasali, a na trećem mestu se našao Mister No sa 132 glasa ili 11.6 odsto onih koji su podelili svoje mišljenje u anketi. rezultati ankete

Ostali Bonelijevi junaci koji su bili predmet ispitivanja u anketi dobili su znatno manji broj glasova. U anketi su još učestvovali Teks Viler, Marti Misterija, Dampir i Nejtan Never.

Marti Misterija je osvojio četvrto mesto sa 102 glasa ili 8.96 posto, dok je Teks Viler bio na petom mestu sa 52 glasa, odnosno 4.57 posto.

strip blog

Pretposlednje mesto je zauzeo Nejtan Never sa osvojenih 46 glasova, što je 4.04 posto od svih koji su glasali.

Ljubitelji Bonelijevih stripova su se izjasnili da bi najmanje voleli da gledaju ekranizaciju strip junaka Dampira. On je u anketi osvojio svega 2.64 posto ili 30 glasova publike. 

Odlučili ste se, najviše biste voleli da gledate Dilan Doga na malim ekranima, ali ni Zagor vam ne bi bio dosadan 😉

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x