Samurai 8: Objavljeno vreme izlaska nove mange autora serijala “Naruto”

0

Novi serijal “Samurai 8” autora Kishimoto Masashi-a dobio je i preciznije vreme izlaska prvog broja. Svi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će to biti novo i kako će izgledati novi projekat i sada znaju i kada mogu očekivati početak serijala.

naruto stripblog

Početak serijala je najavljen za proleće ove godine, tako da bismo uskoro mogli da dobijemo prve stranice novog projekta proslavljenog umetnika. naruto

Da podsetimo, Kišimoto će pisati scenario, a ilustrovaciju će raditi Akira Okubo, njegov bivši asistent. Samurai 8 je najavljen na Jump Festa japanskom festivalu o mangi i animeu koji se održava jednom godišnje. Na istom festivalu je premijerno prikazan i trailer koji nam pokazuje nekoliko brzih scena kibernetičkih vojnika i borbe mačevima.

Pročitajte: Samurai 8 – Nova manga kreatora Naruta (VIDEO)

U saopštenju festivala Kišimoto je rekao ,,Volim stvari u japanskom stilu, oduševljen sam kulturom i dekorom. Takođe volim i naučnu fantastiku. Uzbuđen sam zbog ove kreacije. Pošto volim obe stvari, odlučio sam da ih kombinujem.”

Kišimoto dodaje ,, Radiću naporno kako bih ovo učinio interesantnijim čak i od Naruto serije.”

strip blog

S obzirom na veliku globalnu popularnost Naruto serije, ovo će svakako biti impozantan zadatak. Naruto je u svom originalnom trajanju od 1999. do 2014. uz Dragon Ball postao najpopularnija manga na svetu. Serija je izazvala jako uspešnu i dugotrajnu adaptaciju animea i niz nastavaka.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x