Moon Knight u odličnom fan made filmu (VIDEO)

0

Iako nije popularan kao Spider-Man, Daredevil ili Punisher, Moon Knight je i dalje jedan od omiljenih likova iz Marvelovog opsega superheroja. 

moon knight

Fanovi željno očekuju da se Moon Knight pridruži MCU-u u skorijoj budućnosti. Čak i ako to ne bude na velikom platnu, većina fanova bi volela da se Moon Knight pridruži street level superherojima kao što su Punisher i Daredevil, te da lik zaslužuje makar svoju seriju. Dok se to ne dogodi, fanovi mogu da vide kako bi ovaj heroj izgledao u live action izdanju u novom fan made filmu na You Tube-u. 

Reditelj i scenarista fan made filma je Caden Butera. Gledaoci dobijaju uvid u trenutno stanje Marc Spectora, implicirajući na razloge zašto je motivisan da bude osvetnik, otkrivajući neka srećnija vremena kroz flashback scene. Film takođe ostavlja prostor za potencijalni nastavak. 

Pročitajte: 10 mogućih superherojskih filmova koje bi fanovi voleli da vide

Postojali su planovi da se Moon Knight zvanično pojavi u drugoj sezoni serije Iron Fist, ali to se neće dogoditi. Dok Marvel Studios ima planove za ovog heroja, verovatno će trebati još neko vreme dok ga vidimo u live action adaptaciji. Dok se to konačno ne dogodi, Moon Knight je konačno dobio film vredan pažnje, makar bio i fan made.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x