Disney dobija stotinu novih Marvelovih likova kupovinom Fox-a

0

Na dodeli Zlatnih Globusa, predsednik Marvel Studija, Kevin Feige govorio je o predstojećoj saradnji između Disney i Fox-a, objašnjavajući šta će to doneti trenutnom Marvelovom filmskom univerzumu.

disney stripblog

Disney se trenutno nalazi na polovini svoje akvizicije sa Foxom. Feige očekuje da će korišćenje ovih likova biti moguće za šest meseci.

,,Istina je da sam uzbuđen zbog svih tih likova. Na tim dokumentima i sporazumima se nalazi stotine imena. Činjenica da je Marvel najbliži pristupu svim ovim likova, nego što je ikada bio je nešto o čemu sam sanjao skoro svih mojih 20 godina otkako sam u Marvelu. To je veoma uzbudljivo.” izjavio je Kevin Feige za MTV.

Pročitajte: Dizni i Marvel sele Osvetnike na male ekrane

Širok spektar popularnih likova iz X-Men univerzuma, kao i popularni Fantastic Four i Silver Surfer biće dostupni Marvel Studiju. Sve ove likove ćemo moći da vidimo iz drugačijeg, sada već prepoznatljivog MCU ugla. Fantastic Four timu bi ovime Disney konačno mogao pružiti filmsku adataciju dostojnu velikog stripovskog značaja koji imaju u Marvelu. Takođe bi konačno mogli videti jednog od Marveovih najprepoznatljivijih likova, Wolverine-a u timu Avengersa. 

U međuvremenu dok iščekujemo vesti i najave o planovima Marvel Studija za četvrtu fazu, ove godine ćemo imati tri velika MCU filma. Captain Marvel solo film u bioskope stiže 8. marta. Nju će pratiti verovatno i najiščekivaniji film u 2019. Avengers: Endgame koji u bioskope stiže 26. aprila. Prvi film četvrte faze biće Spider-Man: Far From Home koji se očekuje u julu mesecu. Ove godine ćemo imati i dve X-Men adaptacije. Prva će biti Dark Phoenix koji stiže 7. juna. Za njim slede The New Mutants koji će biti 13. film iz X-Men franšize, kojim će se najverovatnije završiti Foxova era adaptacija Marvelovih strip junaka. The New Mutants izlazi 2. avgusta. 

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x