Daredevil otkazan sa Netfliksa nakon tri sezone (VIDEO)

0

Netfliks je spreman da se pozdravi sa Matom Murdokom. Usluga prenošenja Daredevila je otkazana nakon tri sezone. Superherojska akciona drama je prikazala svoju treću sezonu u oktobru.

daredevil otkazan sa netfliksa stripblog

“Daredevil otkazan sa Netfliksa” i to je najnovija žrtva u okviru Netfliks Defenders univerzuma. Izostavljanje ovog serijala koji rade Marvel Television i ABC Studios, dolazi “na petama” Netfliksa koji povlači obarač od serija rađenih u istom tonalitetu kao Daredevil, „Luke Cage“ i „Iron Fist“.

Pročitajte: Sony gradi Spider-verse i najavljuje dva nova filma za 2020. (VIDEO)

-Četvrta sezona Daredevila neće se prikazivati na Netfliks-u. Izuzetno smo ponosni na poslednju i zadnju sezonu serijala, ali iako je bolno za fanove, smatramo da je najbolje da zatvorimo ovo poglavlje uz veliki značaj. Zahvalni smo Eriku Olsenu, scenaristi, neverovatnoj glumi, uključujući Čarlija Koksa kao samog Daredevila, tri postojeće sezone će ostati na servisu u godinama koje dolaze, dok će karakter Daredevila živeti u budućim projektima za Marvel, naveo je portparol kompanije Netfliks u saopštenju.

akvamenstripblog

Netfliks još ima samo dve preostale Marvelove serije iz porodice Defenders – „Jessica Jones“ i  „The Punisher“.

Do otkazivanja je došlo pošto je Dizni preuzeo na sebe ulogu prenosa i počeo da povlači prava na filmske i televizijske projekcije licencirane za Netfliks. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x