Otkrivamo novi izgled Helboja, Nil Maršal obećava više krvi

0

Nova godina je tik iza ugla, a Empire najavljuje veliko uzbuđenje novim filmom u novoj godini sa svojim januarskim brojem. Uz veliku ponudu, magazin nam je otkrio novi izgled Dejvida Harbora kao Helboja u predstojećem Lionsgejtu.

novi izgled helboja stripblog

Harbor je sada prikazan izgledom na fotografiji iz filma. Takođe, se jasno vidi da “Veliki Crveni” ne preskače svoj boravak u teretani, što se može proveriti i na Tviteru.

Režiser Helboja, Nil Maršal izložio je ono što film predstavlja odvojenim od dve poslednje filmske adaptacije u režiji Giljerma del Tora, a glumca Rona Perlmana. U suštini, nova verzija više ističe sam užas, horor iz originalnog stripa Majka Mignolea.

Pročitajte: Teen Titans Go! To the Movies: Satirično provociranje superheroja

-Uvek je to bio slučaj, da kada sumnjate, vi se vratite na izvorni materijal. Neke stvari su prilično bolesne i još krvavije, rekao je Maršal.

Helboj je “procesu izrade”, a interesantno je da nije izbačen zvanični trejler. Fanovi koji su posetili ovogodišnji Njujork Komik-Kon imali su prilike da vide prve snimke novog filma. Svako drugi ko želi videti ove kadrove moraće odustati od piratskih izdanja preko interneta.

Potencijalno kašnjenje trejlera može biti iz razloga skorašnjeg testiranja projekcije. Glasine kažu da su komentari i reakcije na ovu projekciju bili negativni, a produkcija sada treba da uloži velike napore kako bi otklonila probleme u vezi promotivnog materijala za ovaj film.

Na internetu je procurio trejler za film, ali je ubrzo sklonjen sa Jutjuba.

Helboj je predviđen da dođe u bioskope 12. aprila 2019. godine. Glumci u filmu su još Milla Jovović i Ian MekŠane, a scenaristi Andru Kosbi i Majk Mignola.

A šta vi mislite o izgledu Dejvida Harbora u liku Helboja?   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x