Betmobil koji se smeje

0

Kako izgleda uvrnuta verzija Betmobila?

Betmobil koji se smeje

Jedan od najznačajnijih delova Betmenove istorije je Betmobil. Ikonično vozilo je s njim skoro otkad postoji, a koristi ga godinama da zaustavi zločine u Gotamu. Svaki Betmen širom DC Multiverzuma ima svoj Betmobil, uključujući i zle verzije.

U Green Arrow #32, čiji su autori Benjamin Percy, Joshua Williamson, Juan Ferreyra i Deron Bennett, epizoda koja se odigrala tokom događaja Dark Nights: Metal, i predstavljena je najuvrnutija verzija Betmobila.

Kada je skup zlih verzija Betmena iz različitih stvarnosti počeo pokušavati da povuče Zemlju u Mračni multiverzum na čelu sa glavnim negativcem, Betmenom koji se smeje, upoznali smo i njegovu verziju Betmobil koji se smeje.

Pročitajte: Koji Marvelovi superheroji najviše ubijaju

Betmobill koji se smeje bio je ukrašen otvorima za plamen, točkovima sa šiljcima, kontejnerom za držanje zarobljenika i kupolom, zajedno sa, naravno, nasmejanim prednjim delom manijakalnog izgleda. Iako je njegovo pojavljivanje u izdanju bilo ograničeno, Betmobil koji se smeje je imao upečatljiv vizual, onaj koji je ostavio trajan utisak na čitaoce, zbog apsurdno izokrenutog dizajna koji je istinski odražavao ideju Džokerovog prepoznatljivog sadizma.

Od svog predstavljanja, Betmobill je postao jedan od Betmenovih najpoznatijih, prepoznatljivih delova tehnologije, a Betmobil koji se smeje je svakako zasigurno najopasnija verzija koju smo videli.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x