Supermajk se vratio!

0

Zagorov čuveni protivnik Supermajk se se ponovo pojavljuje u jednoj od novih Zagorovih epizoda.

Supermajk se vratio!

U Zagoru 703, broju koji izlazi 1. februara u Italiji, vraća se Zagorov čuveni protivnik, Supermajk, miljenik mnogih fanova Zagora.

Majk Gordon, poznat kao Supermajk, stvoren je 1975. od strane Gvida Nolite i Galijana Ferija. Jedan je od poznatijih Zagorovih protivnika sa elementima superheroja i jedan od retkih koji Zagoru parira po snazi, okretnosti i gotovo svim veštinama.

Pročitajte: Povratak Dika Trejsija

Iako se pojavio samo par puta u gotovo 65 godina objavljivanja Zagora, Supermajk je uspeo da postane jedan od centralnih likova i uz to jako tražen od strane čitalaca. Majk Gordon je arogantan i drski hvalisavac, koji sebe naziva “super” jer uspeva da postigne najbolje rezultate u bilo kojoj aktivnosti u kojoj se okuša. Hladan i proračunat, animira ga sklonost ka izazovu koji ima za cilj da pokaže svoju superiornost sebi i svetu.

Nova avantura sa Supermikeom, koju je napisao Moreno Buratini i ilustrirao Marko Verni, biće najduža ikada objavljena Zagorova avantura, nadmašivši rekord sage o Inkubima koju je napisao Ticiano Sklavi 1988. godine sa ukupno 513 stranica. U ovoj priči Supermajk će se vratiti da ponovo izazove Zagora, kao i u njihovom prvom susretu, kroz sedam testova snage i veštine.

U nastavku možete videti i nekoliko stranica ovog izdanja:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x