Osvetnici se u novom stripu bore protiv vampira

0

Novi Marvelov crossover pod nazivom Blood Hunt doneće nam Osvetnike u borbi protiv vampira.

Osvetnici se u novom stripu bore protiv vampira

Nova Marvelova era počinje ovog proleća sa Blood Hunt-om, epskim krosoverom scenariste Osvetnika, Jeda MacKaya i priznatih X-Men umetnika Pepea Larraza i Marte Gracia u kome ćemo videti novu krizu u Marvelovom univerzumu izazvanu invazijom vampira.

BLOOD HUNT će imati vlastiti mini-serijal, kao i vezana izdanja i spin-off ograničene serijale. Dok večna noć vlada Marvelovim univerzumom, pojaviće se vojska užasa koji piju krv, ujedinjeni jednom vizijom po prvi put nakon milenijuma. Da bi ih držali podalje, možda će biti potrebno stvoriti novi svetski poredak…

Nebo se smračilo, sunce je sakrilo lice od pokolja koji će doći. Deca noći, vampiri, podigli su se iz mračnih i skrivenih mesta sveta kako bi utopili Marvelov univerzum u krvi. Poslednja noć na Zemlji je pala: mogu li čak i heroji ovog osuđenog sveta zaustaviti plimu krvi koja će uskoro stići? Pridružite se Osvetnicima i Blejdu dok ples smrti počinje.

Pročitajte: Film o trans Džokeru koji DC pokušava da blokira ide u bioskope

Glavni i odgovorni urednik CB Cebulski je rekao: ,,Poput GRAĐANSKOG RATA i TAJNE INVAZIJE, BLOOD HUNT je priča koja se prirodno razvila unutar Marvel Comics u poslednjih nekoliko godina (i u nekim čak i starijim pričama), a sve kulminira u maju kada Jed poveže sve tačke. Kako se serija bude razvijala, čitaoci će otkriti tragove i vratiti se da sastave komade i shvatiti koliko su visoki ulozi za naše voljene likove.”

Tokom intervjua, Jed MacKay je podvukao kako je radio na BLOOD HUNT-u od marta, kada ga je urednik Tom Brevoort zamolio da predloži crossover događaj fokusiran na vampire, jer su se činili kao pretnja koja bi mogla uključiti AVENGERS, DR. STRANGE i MOON KIGHT, tri serije za koje je Jed redovan pisac.

Vampiri imaju dugu tradiciju u Marvel univerzumu, koja prvenstveno uključuje Drakulu, ali koja takođe dozvoljava uključivanje mnogih drugih likova kao što su Blade, Bloodline i Spider-Man.

Ali Drakula neće biti glavni neprijatelj BLOOD HUNT-a: neko je organizovao ovaj globalni ustanak vampira i, što je još gore, okupio je grupu užasnih super-vampira poznatih kao Blood Coven da izvršavaju njegove naloge! Ko je ovaj um, saznaćemo vremenom.

MacKay je rekao da je posebno fasciniran likom Blejda: da postoji nešto zanimljivo u ideji da Blejd nikada ne može pobediti. On je tamo svake noći, lovi vampire, a čak i kada izvojeva veliku pobedu, čini se da to nikad ne traje dugo. Ali to ga ne sprečava i ne stari, pa će nastaviti da radi ono što radi dok ga ne ubije. Postoji nešto u Blejdu što ga izdvaja.

BLOOD HUNT će se sastojati od mini-serije od pet izdanja koja izlazi u maju, zajedno sa prologom u BLOOD HUNT/X-MEN, ali su u planu i neke mini-serije i specijalni spin-offi, kao i povezivanja nekih redovnih serija.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x