Dampir među najgledanijim filmovima na Netflix USA platformi

0

Čini se da Dampir postiže uspeh kod publike u Americi.

Dampir među najgledanijim filmovima na Netflix USA platformi

Dampir, prvi film filmskog univerzuma Boneli inspiriran istoimenim strip serijalom koji su kreirali Mauro Boselli i Maurizio Kolombo, debitovao je u Sjedinjenim Državama na Netflixu 24. novembra, gotovo odmah ušavši u prvih deset najgledanijih filmova. Dva dana nakon što je uvršten u katalog platforme za striming, osvojio je osmu poziciju, zatim šestu i na kraju treću. najgledanijim

Uspeh na Netflix USA filma iz kuhinje Boneli, glavne italijanske izdavačke kuće stripova, nije toliko očigledan, zato što je Dampir stigao na Netflix USA tokom vikenda Dana zahvalnosti, perioda u kojem platforma stavlja na raspolaganje veliku količinu novih naslova uključujući filmove i TV serije, u momentu u kojem je konkurencija stoga vrlo velika. Film je distribuiran u Italiji 28. oktobra 2022. i zabeležio je nizak odziv na blagajnama sa oko 352.000 evra, od čega 102.000 evra tokom prvog vikenda prikazivanja, uz budžet od 15 miliona evra.

Pročitajte: Voleuses – Strip velike pljačke

Film govori o poreklu Dampira, kako je opisano 2000-ih u prva dva izdanja njegove strip serije. Radnja filma je, dakle, smeštena u devedesete, tokom balkanskog rata. Dok pokušava da se suoči sa strašnim “gospodarom noći”, Harlan će morati da nauči da upravlja svojim moćima i otkrije svoje poreklo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x