Kada ćemo dobiti novog filmskog Wolverine-a?

0

Prema nekim glasinama, Wolverine možda neće biti deo X-Men-a kada superherojski tim bude predstavljen u novoj verziji unutar Marvel Cinematic Universe.

Kada ćemo dobiti novog filmskog Wolverine-a?

Ovo izveštava tviteraš CanWeGetSomeToast, koji naglašava kako bi Marvel Studios verovatno želeo da sledi kanon stripa u uvodu lika: «Program Weapon X mora biti formiran pre nego što se Wolverine pridruži timu i adamantium se upravo pojavio u MCU-u. Možda će proći neko vreme pre nego što se Logan pridruži X-Menima i dobijemo novog filmskog Wolverine-a.”

„Zato Marvel počinje da gura X-Men u sve medije, i nastaviće to činiti sve dok ne budu na velikom platnu“, dodato je. Hugh Jackman bi u svakom slučaju trebao ostati filmski Wolverine do filma Avengers: Secret Wars, koji je trenutno zakazan za 2027.

Pročitajte: Stižu nam nove avanture Flaš Gordona nakon 20 godina

Glasine potvđuje i tviteraš MyTimeToShineHello, koji dodaje dodatne detalje o uvođenju Wolverinea i X-Men-a u MCU: ,,Za sada je odlučeno da se Hugh Jackman zadrži do završetka sage. Novi Wolverine se neće pojaviti još neko vreme, ali će biti najava njegovog stvaranja s pojavom adamantijuma u Captain America: Brave New World.”

Wolverine Hugha Jackmana će debitovati u Marvel Cinematic Universe-u u filmu Deadpool 3, čije je prikazivanje u bioskopima trenutno zakazano za maj 2024. Za tu priliku, on će nositi kostim vrlo sličan onom u stripu, kako prikazuju mnoge slike sa snimanja filma.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x