Ko je novi najmoćniji lik u MCU-u? (SPOJLERI)

0

Marvelova serija Secret Invasion je iznedrila mnoga iznenađenja.

Ko je novi najmoćniji lik u MCU-u? (SPOJLERI)

TEKST ĆE SADRŽATI SPOJLERE VEZANE ZA SERIJU SECRET INVASION najmoćniji

Kraj Secret Invasion, najnovije TV serije koju je Marvel Studios kreirao za Disney+ priredio nam je iznenađenje. Skrull G’iah, kojeg igra Emilia Clarke, postao je vjerovatno najmoćniji lik u Marvelovom filmskom univerzumu. najmoćniji

Tokom poslednje epizode serije, devojka je prošla eksperiment koji ju je transformisao u Super-Skrulla i sada poseduje super moći nekoliko likova iz Marvelovog filmskog univerzuma čije je DNK sakupio Nick Fury.

Tu su Osvetnici Kapetan Amerika, Hulk, Crni Panter, Thor i Kapetan Marvel. Čuvari galaksije Drax, Mantis, Gamora i Groot. Thanos i njegovi sluge Proxima Midnight, Corvus Glaive, Cull Obsidian i Ebony Maw, Korg i Valkira (oboje Thorovi saveznici), Zimski vojnik i Ghost, viđena u filmu Ant-Man and the Wasp.

Pročitajte: Gal Gadot i Džejms Gan rade na Wonder Woman 3

Ukratko, počevši od činjenice da se Kapetan Marvel smatrala najmoćnijim superherojem u MCU-u i da je G’iah svojim moćima dodala moći pojedinaca kao što su Hulk, Thor i Thanos, suočavamo se sa bićem koje će verovatno biti vrlo težak zadatak za scenariste u budućim MCU projektima, eufemistički rečeno. Toliko da je neko čak napisao da je „završetak Tajne invazije zauvek prokleo Marvelov filmski univerzum“.

Ali Selim, autor i direktor serije Secret Invasion, rekao je da ima odobrenje direktno od Kevina Feigea, šefa Marvel studija, da može nastaviti sa ovom situacijom: «Počelo je s Kevinom Feigeom koji nam je rekao: „Sve super moći su dozvoljene . Uživajte.”

Koliko će ovo uticati na buduće projekte Marvelovog filmskog univerzuma, ostaje da vidimo…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x