Gal Gadot i Džejms Gan rade na Wonder Woman 3

0

Izgleda da ćemo ipak dobiti Wonder Woman 3 sa Gal Gadot.

Gal Gadot i Džejms Gan rade na Wonder Woman 3

Glumica Gal Gadot otkrila je da radi na Wonder Woman 3 zajedno sa Džejmsom Gunom i Piterom Safranom, dvojicom šefova studija DC, nakon odlaska Peti Dženkins, rediteljke prva dva filma franšize.

„Volim da igram Wonder Woman“, rekla je Gal Gadot tokom intervjua za američki sajt ComicBook.com. “Zaista mi je ušla u srce. Ono što su mi Džejms i Piter rekli je da ćemo zajedno razviti Wonder Woman 3.”

Za sada se ne zna koji bi datum izlaska filma mogao biti, ni zbog toga što se, u vreme najave prvih filmova i prvih TV serija novog DC Universe, Wonder Woman 3 nije ni pominjala, a činilo se da je film predodređen za definitivno otkazivanje, posebno nakon kontroverze koju je pokrenula Peti Dženkins.

Pročitajte: Objavljen trejler za Loki 2. sezonu (VIDEO)

S druge strane, Gan i Safran najavili su TV seriju Izgubljeni raj, dramu u stilu Igre prestola smeštenu na Themysciru, potpuno žensko ostrvo na kojem je rođena Wonder Woman, koja će biti smeštena pre događaja iz Wonder Woman filmova sa Gal Gadot.

Pre Wonder Woman 3, glumica se vratila da portretira DC-ijevu superheroinu u dva kratka pojavljivanja u Shazamu! Fury of the Gods i The Flash, među poslednjim filmovima starog DC Extended Universe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x