Nova dva toma Taličnog Toma!

0

Dva nova toma Taličnog Toma objavljena su u toku Stripomanije, akcije izdavačke kuće Čarobna knjiga.

nova dva toma stripblog

Odeven u prepoznatljivo odelo sa crvenom maramom i šeširom, taj upečatljivi usamljeni kauboj, koji na kraju epizode na svom konju odlazi ka zalasku sunca, jedan je od najčuvenijih stripskih junaka svih vremena. Talični Tom u sebi objedinjuje mnoge stereotipe klasičnog junaka Divljeg zapada – sposoban je i brz, inteligentan i uvek spreman za akciju, zaštitnik je nejakih, sa izraženim osećajem za pravdu. Pripovedanje o njemu obojeno je živim i večito aktuelnim humorom, koji smelo parodira žanr kom Talični Tom pripada.

Odajući priznanje jednom od najčuvenijih stripskih junaka, Čarobna knjiga pred čitaoce s ponosom donosi kompletnog Taličnog Toma, od Morisovih davnih početaka, do novijih ostvarenja autora koji su nasledili serijal.

Prelistajte ovo izdanje – Talični Tom 8 • PORUČITE ODMAH
Prelistajte ovo izdanje – Talični Tom 9 • PORUČITE ODMAH

„TALIČNI TOMˮ 8 i 9 na Letećem su startu u okviru LETNJE STRIPOMANIJE od 16. do 25. juna 2023. godine, u svim klubovima čitalaca Čarobne knjige u Beogradu, Nišu* i Novom Sadu, na našem sajtu i u Striparnici „Alan Fordˮ po ceni od 1.540 dinara po tomu. Posle Stripomanije cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.700 dinara po tomu, a u ostalim knjižarama 2.299 dinara po tomu.

U Kragujevcu će se Letnja Stripomanija i Mangamanija održati kada se saniraju posledice poplave koja je zadesila TC “Radnički”, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Više informacija, kao i detaljan spisak noviteta na LETNJOJ STRIPOMANIJI I MANGAMANIJI, kao i spisak naslova na akcijama možete videti na sajtu Čarobne knjige.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x