Trejler za Netfliksovu seriju One Piece (VIDEO)

0

Netfliks je objavio prvi trejler igrane serije One Piece, bazirane na popularnopj mangi Eićira Ode.

Trejler za Netfliksovu seriju One Piece (VIDEO)

Pored trejlera objavljen je i datum izlaska igrane serije One Piece. Premijera je zakazana za 31. avgust 2023. na Netfliksu.

Protagonist serije, Monkey D. Luffy-a, igra Iñaki Godoy. Ostale glavne likove igraju Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp) i Taz Skylar (Sanji). Pored njih, u glumačkoj ekipi su McKinley Belcher III, Morgan Davies, Aidan Scott, Vincent Regan, Jeff Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Ilia Isorelýs Paulino, Chioma Umeala i Steven Ward.

TV serija je najavljena 2017. godine. U partnerstvu sa Shueishom, za produkciju serije One Piece zaduženi su Tomorrow Studios i Netflix. Matt Owens i Steve Maeda su scenaristi, izvršni producenti i vodeći ljudi na projektu. Eiichiro Oda, Marty Adelstein i Becky Clements su izvršni producenti.

Pročitajte: Andy Muschietti će režirati novi film o Betmenu

Rođen 1997. godine na stranicama časopisa Weekly Shonen Jump japanske izdavačke kuće Shueisha, One Piece priča o avanturama Monkey D. Luffy-a i njegove posade gusara s ekstravagantnim supermoćima u potrazi za legendarnim blagom u svetu prošaranom egzotičnim ostrvima. Trenutno je objavljeno više od 1.000 poglavlja serije, podijeljenih u 31 narativni luk i 100 tomova, što ukupno čini skoro 20.000 stranica stripova.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x