Trejler za Netfliksovu seriju One Piece (VIDEO)

Netfliks je objavio prvi trejler igrane serije One Piece, bazirane na popularnopj mangi Eićira Ode.

Trejler za Netfliksovu seriju One Piece (VIDEO)

Pored trejlera objavljen je i datum izlaska igrane serije One Piece. Premijera je zakazana za 31. avgust 2023. na Netfliksu.

Protagonist serije, Monkey D. Luffy-a, igra Iñaki Godoy. Ostale glavne likove igraju Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp) i Taz Skylar (Sanji). Pored njih, u glumačkoj ekipi su McKinley Belcher III, Morgan Davies, Aidan Scott, Vincent Regan, Jeff Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots, Alexander Maniatis, Ilia Isorelýs Paulino, Chioma Umeala i Steven Ward.

TV serija je najavljena 2017. godine. U partnerstvu sa Shueishom, za produkciju serije One Piece zaduženi su Tomorrow Studios i Netflix. Matt Owens i Steve Maeda su scenaristi, izvršni producenti i vodeći ljudi na projektu. Eiichiro Oda, Marty Adelstein i Becky Clements su izvršni producenti.

Pročitajte: Andy Muschietti će režirati novi film o Betmenu

Rođen 1997. godine na stranicama časopisa Weekly Shonen Jump japanske izdavačke kuće Shueisha, One Piece priča o avanturama Monkey D. Luffy-a i njegove posade gusara s ekstravagantnim supermoćima u potrazi za legendarnim blagom u svetu prošaranom egzotičnim ostrvima. Trenutno je objavljeno više od 1.000 poglavlja serije, podijeljenih u 31 narativni luk i 100 tomova, što ukupno čini skoro 20.000 stranica stripova.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x