Andy Muschietti će režirati novi film o Betmenu

0

Andy Muschietti, reditelj koji je režirao The Flash, film čija je premijera ovih dana u toku širom sveta, režiraće novi film o Betmenu.

Andy Muschietti će režirati novi film o Betmenu

James Gunn i Peter Safran, dva šefa filmskog studija DC, potvrdili su da će Andy Muschietti, režiser filma The Flash, režirati prvi Betmen film za novorođeni filmski DC Universe, pod nazivom The Brave and the Bold.

Film koji će poprimiti naslov istorijskog strip serijala DC Comicsa, objavljenog između 1950-ih i 1980-ih, predstaviće novu verziju Betmena, a njegov sin Damian će debitovati na velikom platnu. The Brave and the Bold će zapravo biti inspirisani sada već klasičnim ciklusom stripova o Betmenu koji je napisao Grant Morrison, a koji predstavlja sina za kojeg Brus Vejn nije znao da postoji: problematični dečak kojeg su odgajale ubice.

Pročitajte: Novi strip o Betmenu crta i piše Rafael Grampa

„Fleš smo gledali čak i pre nego što smo preuzeli uzde u DC studiju i znali da smo u rukama ne samo vizionarskog filmskog stvaraoca već i velikog obožavatelja DC-ja“, rekli su Gunn i Safran u izjavi. “To je divan film, zabavan, emotivan, a Andyjev afinitet i strast prema ovim likovima i ovom svetu je evidentan u svakom kadru. Dakle, kada je došlo vreme da se pronađe režiser za Batman: The Brave and the Bold, zaista je bio samo jedan izbor. Srećom, Andy je pristao.”

The Brave and the Bold snimaće se paralelno sa The Batman – Part 2, filmom koji je zakazan za 3. oktobar 2025. godine u kojem će se vratiti glumac Robert Pattinson i reditelj Matt Reeves i koji će biti dio edicije pod nazivom „DC Elseworlds “, koji će uključivati i nastavak Jokera i drugih produkcija izvan kontinuiteta novog DC-ijevog filmskog univerzuma.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x