MCU: Gde će se Kang pojaviti sledeće

0

Na zvaničnom Marvelovom sajtu objavljeno je sledeće pojavljivanje negativca Kanga.

MCU: Gde će se Kang pojaviti sledeće

Kang, koga glumi Džonatan Mejdžors biće novi glavni negativac u narednih nekoliko Marvelovih filmova i serija. Jedna od verzija lika se pojavila u prvoj sezoni serije Loki, da bi se drugi put pojavio kao glavni negativac u filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Gde će se Kang pojaviti nakon ovoga?

Marvel navodi da „ovo nije prvo, pa čak ni poslednje, pojavljivanje Mejdžorsa u MCU, koji se već pojavio kao Onaj koji ostaje u seriji Loki, pojaviće se uskoro kao Victor Timely u drugoj sezoni Lokija.

U post-credit scenama filma Ant-Man and the Wasp: Quantumania najavljeno je pojavljivanje Victora Timely-a u drugoj sezoni Lokija. U pitanju je Kang koji se u stripu nastanio 1901. u malom i tihom gradu. pod nazivom Tajmli, Viskonsin, gde je čak postao gradonačelnik i gde je sprovodio naučne eksperimente.

Pročitajte: Trejler za novi animirani film o Nindža Kornjačama

Datum premijere druge sezone Lokija još nije objavljen od strane Marvel Studios-a, ali bi trebalo da bude negde sredinom 2023. godine. Kao i prethodna, sledeća sezona će se sastojati od šest epizoda i biće dostupna na Disney+ platformi za striming. pojaviti

Objava Marvel Studios takođe potvrđuje da Kanga nećemo videti u sledećem filmu Marvelovom filmu, Čuvari galaksije 3 , koji u bioskope stiže početkom maja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x