“Eden’s End” – Novi strip Granta Morisona

0

Grant Morison najavljuje svoj novi strip koji zvuči obećavajuće.

“Eden's End” - Novi strip Granta Morisona

Novi strip velikana Granta Morisona nosi naziv Eden’s End, a radiće ga zajedno sa crtačem Lijamom Šarpom, sa kojim je sarađivao na Green Lantern serijalu za DC.

U ovom trenutku autori nisu objavili mnogo detalja o zapletu stripa Eden’s End. Morison je objasnio da će svako poglavlje biti nacrtano drugačijim stilom i pričao je o stripu zagonetno, definišući ga kao „tajnu istoriju porekla svega” i priču o „neljudskoj nauci, ljudskom užasu i nadljudskoj žestini: priča o ratu , izdaja, uspon i pad, krv i sranje.

Grant Morison je ovaj strip najavio na godišnjicu od lansiranja njegove Substack platforme (internet platforma koja pruža infrastrukturu za objavljivanje, plaćanje, analitiku i dizajn za podršku pretplate na biltene. Omogućuje piscima slanje digitalnih biltena ravno svojim pretplatnicima).

Pročitajte: Prva slika Lejdi Gage kao Harli Kvin u drugom delu Džokera

Eden’s End će biti objavljen tokom proleća, ali još nije precizirano kada kao ni da li će se distribuirati samo preko Substack-a pretplatnicima na bilten ili će ga objaviti i neki izdavač u štampanoj verziji.

Morison obećava novu vrstu strip priče i formata i neke nove igre sa drugačijom vrstom žanra, ali će više detalja biti poznato kako se bude bližio datum objavljivanja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x