Prva slika Lejdi Gage kao Harli Kvin u drugom delu Džokera

0

Reditelj Tod Filips objavio je na svom Instagram profilu prvu zvaničnu sliku Lejdi Gage kao Harli Kvin u filmu Joker: Folie à Deux.

Prva slika Lejdi Gage kao Harli Kvin u drugom delu Džokera

Film Joker: Folie à Deux (u prevodu Džoker: Ludilo za dvoje), će videti povratak Hoakina Finiksa u ulozi Džokera. Slika koju je objavio Tod Filips prikazuje glumicu i muzičarku Lejdi Gagu zajedno sa samim Finiksom, u sceni koja se čini veoma strastvenom, uz natpis „Srećan Dan zaljubljenih“.

Još uvek nisu objavljene zvanične vesti o zapletu drugog filma o Džokeru. Poznato je samo da će se u glumačkoj postavi naći Ketrin Kiner, Brendan Glison i Zazi Bits. Kružila je glasina da će to biti neka vrsta mjuzikla i da će film najverovatnije biti smešten u ambijentu ludnice Arkam.

Pročitajte: The Flash trejler donosi Majkla Kitona kao Betmena ponovo

Očekivanje nastavka Džokera je veoma veliko, kako od strane javnosti tako i od kritičara. Objavljen u oktobru 2019. godine, Džoker je zapravo bio prvi film inspirisan stripom koji je osvojio Zlatnog lava za najbolji film u Veneciji i takođe prvi film sa ocenom R koji je premašio zaradu od milijardu dolara širom sveta.

U konkurenciji Oskara 2020. sa 11 nominacija, dobio je i nagradu za najboljeg glavnog glumca / Hoakin Finiks, i onu za najbolju originalnu muziku/islandski kompozitor Hildur Gudnadotir. Među ostalim nagradama su dva Zlatna globusa za najboljeg glumca u drami i za najbolju originalnu muziku.

Joker: Folie à Deux će svoju premijeru imati 4. oktobra 2024. godine. lejdi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x