Skar, negativac iz Kralja Lavova, dobija svoju origin priču u stripu

0

Skar, kultni negativac iz Diznijevog animiranog filma Kralj Lavova, dobija svoj strip u izdanju Dynamite Entertainment.

Skar, negativac iz Kralja Lavova, dobija svoju origin priču u stripu

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da će izdavačka kuća Dynamite Entertainment objaviti novi strip o Diznijevom junaku Darkwing Duck-u, stiže vest da će ista izdavačka kuća objaviti i novi solo serijal o Skaru, negativcu iz kultnog animiranog filma Kralj Lavova, koja istražuje ranije neispričanu priču ovog lika. skar

Strip Disney Villains: Scar će napisati scenarista Chuck Brown, a za crtež će biti zadužen Trevor Fraley. Strip bi trebalo da izađe u aprilu, a prvi broj odvijaće se između scena iz filma Kralj lavova iz 1994. godine i omogućiće čitaocima da otkriju drugačiju stranu lika koju nikada ranije nisu videli. Izdavač je nagovestio malo detalja narativa serijla: „Sa Simbinim legendarnim rođenjem, u potpunosti je jasno da Skar nikada nije predviđen da bude kralj dok njegov brat i bratanac nastanjuju Stenu Ponosa. Nesposoban da prihvati tu sudbinu, impozantni, pokvareni lav počinje da kuje lukave i pakosne planove. Ovo putovanje će ga dovesti licem u lice sa misterioznim i obožavaocima omiljenim šamanom Rafikijem. Šta bi još moglo da se otkrije u ovom prvom otkrivanju pozadinske priče o Skaru?”

POVEZANO: Veliki povratak Darkwing Duck-a

U nastavku možete pogledati i šest različitih naslovnica stripa Disney Villains: Scar #1 čiji su autori: Jahnoy Lindsay, Karen Darboe, Erica Henderson, Junggeun Yoon, Gene Ha i David Nakayama.

Disney Villains: Scar će vratiti brojne omiljene likove fanova, od kojih neki možda nikada nisu komunicirali jedni s drugima u originalnom filmu, a takođe će predstaviti neka nova lica. Više od jednostavne priče o poreklu, njihova priča se odvija tokom događaja Kralja lavova, zadubljujući se u uvrnutu psihologiju lika čija žeđ za moći vodi do nezamislivo mračne dubine.

Disney Villains: Scar izlazi u aprilu 2023. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x