Amazon i Sony najavljuju Spider-Man Noir seriju

0

Alternativna verzija Spajdermena stiže na popularnu striming platformu.

Amazon i Sony najavljuju Spider-Man Noir seriju

Amazon Studios i Sony Pictures Television započeli su produkciju TV serije zasnovane na Spider-Man Noir, alternativnoj verziji lika iz Marvelovih stripova.

Izvršni producenti i pisci TV serije biće Fil Lord i Kristofer Miler, (poznati kao reditelji LEGO filma). Glavni scenarista će biti Oren Uziel (Izgubljeni grad, Mortal Kombat).

Stvoren 1999. godine od strane scenariste Dejvida Hajna i italijanskog crtača Karminea Di Đandomenika, Spider-Man Noir dolazi iz 1933. godine, u periodu u kojem Sjedinjene Države još nisu izašle iz velike ekonomske krize 1929. Mladi Piter Parker, koji radi u novinama Daily Bugle da bi platio svoje studije i koji koristi svoje moći da se bori protiv podzemlja i korupcije koji su rasprostranjeni u Njujorku.

Pročitajte: Džejms Gan objašnjava zašto Henri Kevil više nije Supermen

Njegove supermoći su magične prirode i potiču od Boga pauka, koji mu ih je preneo ujedom mističnog pauka. Njegove sposobnosti su identične onima drugih Spajdermena, ali su mu mreže organske i vire iz zglobova. Njegov kostim se sastoji od crne maske, avijatičarskih naočara (koje je koristio njegov ujak tokom Prvog svetskog rata) i odela od kevlara prekrivenog običnim kaputom.

TV serija Spider-Man Noir će biti deo sporazuma potpisanog između Sonija i Amazona prošlog novembra, koji predviđa stvaranje nekoliko TV serija koje se nalaze u narativnom univerzumu filmova o Spider-Man-u (takođe poznatom kao SSU, Sonijev Spider-Man Univerzum). Prva najavljena serija bila je Silk: Spider Society.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x