Poslednji Ronin: Izgubljene Godine – Pogledajte prve table iz novog prequel-a

0

Svet poslednjeg Ronina se nastavlja u novoj seriji IDW Publishinga.

Poslednji Ronin: Izgubljene Godine - Pogledajte prve table iz novog prequel-a

Najavljeno je, da će se serijal “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin”, koji je, prema podacima koji je izdavač izneo u javnost prodat u 840.000 primeraka za sada, biti nastavljen sa novom pričom “Poslednji Ronin: Izgubljene Godine”. Početak serijala je najavljen za januar 2023. godine, a radiće ga Istmen kao i još jedan veteran TMNT serijala Tom Wolc, dok će vizuelni deo raditi SL Galant i Ben Bišop.

U neverovatnoj mini seriji TMNT: Poslednji Ronin, čitaoci su bili odvedeni na uzbudljivo putovanje kroz vreme – prošlost, sadašnjost, budućnost i bili svedoci poslednjih iscrpljujućih dana Heroja u oklopu. Posebno za Mikelanđela, marš do njegove srceparajuće poslednje bitke bio je dug i opasan, odvodeći ga od Njujorka do Japana, preko Azije i Evrope, a zatim nazad kući da izvrši konačnu pravdu protiv onih koji su krivi za ubistvo njegove porodice. Ali šta se dogodilo tokom tih sudbonosnih godina kada je imao samo potrebu za osvetom i dnevnik majstora Splintera da ga vodi? Koje je bitke vodio? Koje je teške lekcije naučio? Došlo je vreme da saznamo kako se pisci originalnih mini serija Kevin Istman i Tom Valc pridružuju umetnicima Benu Bišopu (TMNT: Poslednji Ronin) i SL Galantu (G.I. Joe: Pravi američki heroj) da bi konačno otkrili kakve je avanture Poslednji Ronin doživeo tokom svog osvetničkog puta. Dok u sadašnjosti, novi majstor, Kejsi Mari Džons, priprema svoje mlade učenike da budu sledeća generacija heroja.

Pročitajte: “TMNT: Last ronin” u animiranoj adaptacija fanova! (VIDEO)

,,Počeli smo da shvatamo da je priča Poslednjeg Ronina mnogo veća nego što smo prvobitno očekivali – prošlost, sadašnjost i budućnost“, rekao je koscenarista Tom Valc. „Ima još mnogo toga o ovom svetu što još uvek želimo da podelimo sa našim obožavaocima… Izgubljene Godine predstavljaju prvu ekspanziju onoga što sada rado zovemo ‘Ronin-verzum’. Nudi našim brojnim vernim čitaocima mnogo detaljniji pogled u prošlosti Ronina, kao i uvid u uzbudljivu budućnost za mnoge prijatelje koje je bio primoran da ostavi iza sebe.”

Poslednji Ronin: Izgubljene Godine #1 izlazi 25. januara 2023. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x