Man of Steel 2 sa Henri Kevilom je u izradi

0

Nakon nekoliko godina špekulacija o tome da li će ostati u ulozi Supermena, WB je konačno najavio da je Man of Steel 2 sa Henrijem Kevilom u izradi.

Man of Steel 2 sa Henri Kevilom je u izradi

Man of Steel 2 sa Henri Kevilom se zvanično dešava, a WB je u aktivnoj potrazi za scenaristima koji će raditi na drugom nastavku franšize o Supermenu.

Kako objavljuje The Hollywood Reporter, izvršni direktor Warner Bros. Discovery Dejdiv Zaslav i šefovi Warner Bros. pictures su izuzetno zainteresovani da ponovo vide Henri Kevila u ulozi Supermena. Projekat će biti nastavak originalnog filma Man of Steel iz 2013. godine, a WB aktivno traži scenariste i reditelja.

Na vrhu liste od rediteljskih imena se najviše pominje Kristopfer Mekvajer, reditelj i scenarista nekoliko filmova iz franšize Nemoguća Misija, ali mu se studio još uvek nije zvanično obratio povodom novog filma o Supermenu. 

Pročitajte: Harison Ford će glumiti u nekoliko MCU filmova

Postojali su planovi da se Supermen pojavi u filmu Crni Adam, ali je predsednik DC Films-a, Valter Hamada, odbio tu ideju. Glavni glumac filma Crni Adam, Dvejn ‘The Rock’ Džonson se obratio šefovima Warner Bros-a lično, povodom ideje o Kevilovom pojavljivanju u filmu Crni Adam, te je nakon toga ta ideja odobrena, a scena dosnimljena u septembru ove godine.

Kevil je glumio Supermena u filmovima Man of Steel iz 2013. godine, Betmen protiv Supermena iz 2016. godine i Liga Pravde iz 2017. godine. Glumac je otvoreno govorio o želji da se vrati ulozi, te je u decembru 2021. izjavio da još uvek čuva svoj kostim Supermena i da je spreman, te da čeka ‘telefonske pozive’. Kasnije je izjavio da još nije završio sa ulogom Supermena, te da još uvek ima mnogo Supermenovih priča koje želi da ispriča na velikom platnu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x