Nove table iz krosovera Nejtana Nevera i Lige Pravde

0

Na festivalu Lucca Comics & Games 2022, izdavačka kuća Sergio Bonelli Editore če predstaviti nove table iz krosovera Nejtana Nevera i Lige Pravde.

Dugo očekivani krosover između futurističkog strip junaka izdavačke kuće Bonelli i titularnih DC-ijevih superheroja stiže nam 4. novembra ove godine. Nakon velikog uspeha krosovera Fleš/Zagor, sledeća saradnja Bonelija i DC-a koja nas očekuje je krosover Nejtana Nevera i Lige Pravde. 

Prvi broj sa 144 stranice u boji će pratiti broj 0 koji je objavljen u decembru 2021. godine. Strip će pisati Mikele Meda, Bepi Vigna i Adriano Barone, dok će za crtež biti zadužen trenutni naslovničar redovnih stripova o Nejtanu Neveru, Serđo Điardo. Prvi broj će nositi naziv ‘Dvostruki univerzum’. Takođe će imati i varijantne naslovnice Masima Karnevalea. 

Radnja će se odvijati u dve Zemlje i tri narativna vremena (sadašnjost, budućnost, dupla budućnost). U priči ćemo videti Tehnodroide, veštačka bića stvorena u laboratoriji Aristotela Skotosa, koja su se već pojavljivala u stripovima Nejtana Nevera, kako pokušavaju da unište univerzume Nejtana Nevera i Lige Pravde. Liga pravde će se pojaviti u manje više klasičnoj postavi koju čine: Betmen, Supermen, Čudesna Žena, Fleš, Zeleni Fenjer i Akvamen.

Pročitajte: Dilan Dog: Meteorski ciklus – Najveća noćna mora savremenog sveta

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x