Deadpool se vraća u novoj redovnoj seriji

0

Deadpool se konačno vraća u redovnom strip serijalu nakon više od godinu dana.

Deadpool se vraća u novoj redovnoj seriji

Deadpool je proslavio svoj 30. rođendan bez redovnog mesečnog strip serijala (nakon petnaest godina objavljivanja u više mesečnih izdanja), ali će se uskoro vratiti u novoj redovnoj mesečnoj seriji i sa novim kreativnim timom.

U novembru će, naime, debitovati novi serijal Deadpool-a koji potpisuju Alyssa Wong i Martin Coccolo (crtač krosovera između Thora i Hulka, Banner of War), koji će novu sagu o Deadpool-u započeti kratkom pričom u New Mutants # 30, albumu koji proslavlja 40 godina od debija Novih Mutanata u kojima se i Deadpool po prvi put pojavio.

Priča nove redovne serije će videti Deadpool-a na audiciji za jednu od najelitnijih plaćeničkih grupa koja se naziva Atelje. Njegov zadatak će biti da za 48 sati ubije jednog od najpoznatijih superzlikovaca na svetu, ali to neće ići glatko. Usred zadatka Deadpool-a će kidnapovati taj isti negativac koji će na njemu izvoditi jezive eksperimente sa strašnim nuspojavama i rezultatima. U međuvremenu će narativ začiniti i nova ljubavna priča.

Pročitajte: Kako je Vulverin pokušao da ubije člana Fantastične Četvorke

„Volim haos. A šta je Deadpool ako ne inkarnacija haosa? Čast mi je da preuzmem uzde sledeće solo avanture Vejda Vilsona – očekujte romansu, očekujte horor tela i očekujte neobuzdanu zabavu!”, ističe Alyssa Wong.

„Pre nekog vremena sam crtao priču od 10 stranica za Deadpool: Black, White & Blood. Bilo je to fantastično iskustvo, iako kratko, zbog kojeg sam poželeo da uradim više, pa kada su me pitali da li želim da preuzmem crtački deo nove Deadpool serije, odgovorio sam sa odlučnim da!”, navodi Martin Coccolo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x