Kako je Vulverin pokušao da ubije člana Fantastične Četvorke

0

Rat između Fantastične Četvorke i demona Asmodeus okrenuo ih je protiv njihovih prijatelja, između kojih je i Vulverin.

Kako je Vulverin pokušao da ubije člana Fantastične Četvorke

Vulverin je zamalo ubio jednog od članova Fantastične Četvorke u New Fantastic Four #3. Na listi ljudi koji su se našli u milosti i nemilosti Vulverinovih kandži našao se i Human Torch.

Novu Fantastičnu Četvorku čine Vulverin, Spajdermen, Hulk i Ghost Rider koji su sa svih strana opkoljeni građanima Las Vegasa koji su zaposednuti demonom Asmodeusom koji ih kontroliše i komanduje im. Među onima koji su pali pod Asmodusove paklene moći je i Human Torch a.k.a. Johnny Storm, čiji plamenovi sada gore jezivom, hladnom plavom bojom. U žaru borbe sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saveznikom, Spajdermen udara Human Torch-a toliko jako da ovaj završava leteći u vazduhu i sleteo je pravo na Vulverinove izbačene kandže.

Pročitajte: She-Hulk: Kako smo upoznali rođaku velikog zelenog titana

Dok se Vulverin trudio da se suzdržava protiv gomile Asmodeusovih zaposednutih sledbenika, nije uspeo da iskontrološe smrtonosnost njegovih nesalomivih adamantijumskih kandži. Srećom, čini se da je su mračne moći demona Asmodeusa dale Human Torch-u dovoljno snage da preživi Vulverinove kandže. Ne zna se pun obim demonskih moći Human Torch-a, niti koliko će mu trebati da se oporavi posle ovoga.

Novu Fantastičnu četvorku #3 napisao je Piter Dejvid sa umetnošću Alana Robinsona, bojama Majka Spajsera i slovima Džoa Karamanje Glavnu naslovnicu su uradili Nik Bredšo i Romulo Fajardo mlađi, a varijante naslovnica Markos To i Aleks Sinkler. Nova Fantastična četvorka #3 je sada u prodaji u izdanju Marvel Comics-a.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x