Thor: Love & Thunder – Novi trejler otkriva negativca Kristijana Bejla (VIDEO)

0

Novi Thor: Love & Thunder trejler nam daje još bolji uvid u nadolazeći MCU film.

Thor: Love & Thunder - Novi trejler otkriva negativca Kristijana Bejla (VIDEO)

U trejleru po prvi put možemo videti i negativca, Gorr-a the God Butcher-a, koga glumi Kristijan Bejl. bejla

Nakon događaja u filmu Avengers: Endgame, videli smo kako Thor napušta Zemlju zajedno sa Čuvarima Galaksije. Čuvari Galaksije, svemirski karavan nesklada, pridružiće se Thoru u novoj avanturi. Od starih likova se vraćaju Valkyrie, Korg, kao i Jane Foster, koju će ponovo glumiti Natali Portman, a koja će u ovom nastavku postati ženska verzija Thora. Rasel Krou se pojavljuje kao Zevs, a Kristijan Bejl kao šlag na torti glumi negativca Gorr-a the God Butcher-a.

Taika Waititi se vraća kao reditelj, a prema onome što smo videli u dosadašnjim trejlerima, Thor: Love & Thunder će biti u istom tonu kao i njegov prethodni film Thor: Ragnarok, koji je naišao na pohvale publike i kritike.

Pročitajte: Marvel Studios radi na novoj seriji od Derdevilu

Thor se u svom MCU putu preobrazio od jednog od najmoćnijih Osvetnika do nekog ko je trenutno u potrazi za dubljim smislom života. Njegovo samoistraživanje će biti jedna od tema ovog filma, ali će na tom putu ponovo sresti Korga, grčke bogove, svoju bišu ljubav, te će na kraju morati da se suoči sa negativcem čiji je plan da ubije sve bogove. 

U trejleru vidimo negativca Gorr-a, Thorov prvi ponovni susret sa Jane Foster i prvi pogled na Zevsa koga glumi Rasel Krou. Film deluje izuzetno vizuelno smelo i nema sumnje da će biti jedan od najvećih letnjih hitova u bioskopima ove godine. 

Film Thor: Love & Thunder izlazi 7. jula ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x