Marvel Studios radi na novoj seriji od Derdevilu

0

Marvel i Disney kreću napred sa oživljavanjem Derdevila u novoj TV seriji koja će biti emitovana na Disney+ platformi.

Marvel Studios radi na novoj seriji od Derdevilu

Svojim pojavljivanjem u filmu Spider-Man: No Way Home, Derdevil, kog je ponovo glumio Čarli Koks, zvanično postaje deo MCU filmskog svemira. novoj

Koks je glumio slepog advokata Meta Merdoka u Netflix-ovoj seriji Derdevilu, koju je kreirao Dru Godard. Nakon Derdevila, Netflix je napravio još nekoliko serija zasnovanih na Marvelovim stripovima popus Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Punisher i The Defenders. Sve ove serije su imale labave veze sa MCU franšizom i kako je ugovor između Netflixa i Marvela istekao 2018. godine, sve ove serije su bile otkazane, a njihova budućnost neizvesna. 

Pročitajte: She-Hulk trailer otkriva Hulkovu rođaku u svom MCU debiju (VIDEO)

Tokom tri sezone, koliko je trajala serija o  Derdevilu, postignut je veliki uspeh kod publike i kod kritičara. Hvaljeni su performansi Koksa kao Derdevila i Vinsenta D’Onofria kao Vilsona Fiska/Kingpina. Sad kad se Koksov Derdevil pojavio u poslednjem filmu o Spajdermenu, a Kingpin u seriji Hawkeye, čini se da ove likove čeka svetlija budućnost u MCU franšizi. 

Scenaristi i izvršni produceni nove serije o Derdevilu će biti Matt Corman i Chris Ord. Disney+ i Marvel Studios su zvanično ušli u razvoj nove serije, dok ostaje da bude potvrđeno da će se Čarli Koks vratiti glavnoj ulozi. Kako će Derdevil sada biti deo MCU franšize, postoje indikacije da će se dosadašnji, mračan ton serije promeniti i nuditi manje nasilnog sadržaja. Sami scenaristi su naglasili da će se serija definitivno nastaviti na Netflix-ovu seriju, ali da će sa druge strane biti sasvim nova.

Više detalja o seriji nas sigurno očekuje u narednim danima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x