“Fragmenti realnosti” u Fabrici dokazali koliko je interesovanje za alternativni strip!

0

Strip izdanje “Fragmenti realnosi” predstavljeno je u subotu, 07. maja u SKC NS Fabrika u organizaciji SKC Novi Sad i strip trudbenika Jovana Gvera iz Novog Sada.

u fabrici stripblog

Na berzi poloča i stripova bio je upriličen prostor za promovisanje nove knjige Strip Bloga čiji je autor Novica Milivojević – “Fragmenti realnosti”.

Poručite strip: OVDE

Promocija knjige počela je oko 13 časova i organizator Jovan Gvero je na početku predstavljanja vodio kratak razgovor sa autorom, a potom je usledilo potpisivanje primeraka i crtanje za posetioce.

-Ovo je zbirka kratkih stripova, koje sam radio u fazi odmora od druih poslova i ima još par dugometražnih stripova. Tu ima i stripova koji su čekali par godina da budu dovršeni. Dogovorio sam se sa Milošem iz Strip Bloga da to bude knjiga kratkih priča i to je ova koja se može videti ovde, kazao je Novica na predstavljanju knjige u SKCNS Fabrika.

Veliko oduševljenje publike prenelo se i na društvene mreže čemu svedoče brojni postovi koje su podelili zadovoljni kupci. 

Nakon predstavljanja knjige posetioci su na spratu Fabrike mogli da vide i izložbu radova Novice Milivojevića.

Novica Milivojević je ilustrator i stripadžija. Rođen je u Zrenjaninu, 1981. godine. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu. Ilustracijom i crtanjem se bavi od kako zna za sebe, a profesionalno od 2009. godine. Stripom se bavi iz hobija i objavljuje ih online na svojim Facebook i Instagram profilima.

“Fragmenti realnosti” su tek prva knjiga koju je Novica izdao i nadamo se će knjiga bit sve više, a njegov uspeh bez granica.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x