Mandalorian uskoro i u stripu

0

Hit serija Mandalorian uskoro će dobiti i svoju strip adaptaciju.

Mandalorian uskoro i u stripu

U saopštenju na StarWars.com najavljeno je da će Marvel Comics strip adaptaciju prve sezone serije Mandalorian od osam brojeva. Strip će biti objavljen u junu i pisaće ga Rodni Barns, a crtaće Žorž Žanti. mandalorian uskoro

Svaki broj će odgovarati jednoj od prvih osam epizoda emisije i biće prilika da se iz novog ugla ponovo prožive sve avanture Mandaloriana i bebe Jode.

Svaki broj će izaći sa različitim varijantama naslovnica, dok će standardnu naslovnicu prvog broja potpisati Adi Granov.

Pročitajte: Mandalorian u obliku starih stripova iz 70-ih (GALERIJA)

„Mandalorijanova priča obuhvata toliko mnogo stvari oko kojih sam strastven! Volim vesterne, fantastiku, naučnu fantastiku, komediju, dramu… to je posao iz snova za svakog pisca. Samo sam srećan što sam izabran za ovu poziciju”, navodi Barns.

„Uvek sam mislio da je stil umetnika veoma sličan stenografskom pisanju. To je vrlo subjektivno. Ono što unosim u Ratove Zvezda su moji detalji i moja ljubav prema dalekoj, dalekoj galaksiji. Ratovi Zvezda, posebno kada su u pitanju lovci na glave, su neuredan pejzaž. Volim da crtam sve male detalje. Moj stil je oduvek bio orijentisan na detalje, a sa Mandalorianom ima toliko toga da se uradi sa likom i pozadinom, i jedva čekam da vizuelno dodam ionako bogatu tapiseriju koja čini ovaj univerzum”, navodi Žanti.

Mnogi veruju da je strip adaptacija Mandaloriana put ka novim, originalnim avanturama ovog lika u stripu, te da ćemo u bliskoj budućnosti videti nove strip avanture o lovcu na glave ispričane u stripu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x