Thor se bori protiv Hulka u novom Marvelovom krosoveru!

0

2022. godine, Marvel Comics će proslaviti 60. godišnjicu Hulka i Thora krosover stripom pod nazivom Hulk vs. Thor: Banner of War Alpha. Hulk vs. Thor: Banner of War Alpha krosover će svoju premijeru imati u aprilu 2022. godine i sastojaće se od 5 brojeva.

thor se bori stripblog

Za scenario će biti zadužen Donny Cates, a strip će crtati Martin Coccolo. U priči, nakon promena koje su ova dva lika pretrpela u stripovima koji su trenutno u toku u Sjedinjenim Državama, dva superheroja će se naći suočeni jedan sa drugim pod misterioznim okolnostima i očigledno je da taj sukob neće biti prijateljski.

Pročitajte: GLASAJTE: Izaberite najbolju izdavačku kuću 2021. godine u Srbiji! (ANKETA)

-Pa, bio sam malo iznenađen što me je Marvel zamolio da to napišem, da budem iskren, rekao je Kejts ironično. „Uglavnom sam poznat po svojim veoma intimnim i tihim stripovima. Ali da, biće ovo prilično lud strip, narode. Sve ćemo razbiti! Srećan rođendan, Hulk i Thor! Nadam se da ćete uživati u ogromnim količinama nasilja “, istakao je Cates.

Ispod možete videti naslovnicu i dvostruku uvodnu stranicu. Hulk vs. Thor: Banner of Var Alpha će biti objavljen u Sjedinjenim Državama 27. aprila, zatim će se priča nastaviti u maju u Thor #25 i Hulk #7 i u junu u Thor #26 i Hulk #8.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x