“We Have Demons” – Novi strip Skota Snajdera i Grega Kapula (VIDEO)

0

Skon Snajder i Greg Kapulo ponovo udružuju snage i donose nam novi strip pod nazivom “We Have Demons”.

“We Have Demons” - Novi strip Skota Snajdera i Grega Kapula (VIDEO)

“We Have Demons” je prva saradnja Snajdera i Kapula koja je u vlasništvu kreatora. Ovaj strip je dugo čekao na Snajdera i Kapula obzirom da su počeli da rade na njemu još 2011. godine.

U centru pažnje je Lam, mlada žena koja se našla uhvaćena usred rata starog tri milijarde godina između dobra i zla. Nakon što je u detinjstvu izgubila ruku od ujeda zmije bakrene glave, Lam odrasta sa ocem pastorom i na kraju postaje poslednja nada čovečanstva protiv armije demona.

Ovo je priča o kojoj smo ja i Greg razmišljali godinama i želimo da uđete ceo ovaj univerzum koji smo stvorili i uživajte u njemu.” Serijal je pun mešavine spiritizma i nauke, što Snajder želi da je uobičajenije. “Ne moramo biti u taborima u kojima se nauka i vera razlikuju”, ističe Snajder.

Pročitajte: 31 dan crtanja Betmena

Snajder i Kapulo poznati su po brojnim saradnjama na DC-ijevim stripovima, a saradnju su započeli na sada već legendarnom New 52 Batmanu i tu stekli naklonost kritike i publike. Vremenom bi se njih dvojica ponovo udružili na naslovima Dark Nights: Metal i Dark Nights: Death Metal, par naslova i događaja koji su popravili narušeni kontinuitet DC-a i postavili pozornicu za DC-ijev aktuelni Infinite Frontier. Sada su sami na svom putu u serijalu We Have Demons i ograničeni su samo njihovom maštom. Kako sam Snajder kaže: “Uložili smo mnogo truda u to i to je intimna i robusna knjiga, ali ima i sve ludosti Spawn-a, Batmana i Heavy Metal-a.”

We Have Demons #1 može se naručiti na online platformi Comixology.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x