PRVE TABLE: Objavljene prve table velikog krosovera Zagora i Teksa!

0

Kako je urednik u izdavačkoj kući Serđo Boneli Editore Mauro Boseli pre godinu dana potvrdio da se radi na velikom krosoveru njihove kuće, priči o Zagoru i Teksu, sada je Veselu četvrtak, izdavačka kuća iz Beograda, Boselijevom ljubaznošću, objavila i nekoliko tabli ovog epskog susreta.

prve table stripblog

-Zahvaljujući scenaristi i uredniku Mauru Bozeliju, na internet su isplivale nove table iz najiščekivanijeg stripa otkako je sveta i veka – specijalne epizode u kojoj se udružuju stariji Zagor i mlađi Teks Viler… 🥳🥳🥳 Crtež Alesandra Pičinelija deluje spektakularno, kao i sama epizoda! Jedva čekamo, a vi – napisali su na svom Instagram nalogu ljudi iz izdavačke kuće Veseli četvrtak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veseli četvrtak (@veselicetvrtak)

Da podsetimo, vest o ovom krosoveru je na svom Instagram nalogu prenela izdavačka kuća Veseli četvrtak, u septembru 2020. godine, a u postu je napisano:

-Stigla je prva zvanična potvrda da se radi na epizodi u kojoj će se sresti Zagor i Teks (nezvaničnu najavu ove epske priče objavili smo na Tviteru pre nekoliko meseci)! Mauro Bozeli je na svom profilu odgovorio na pitanje čitaoca i otkrio datum objavljivanja u Italiji: decembar 2021. Naša teorija je da će se ovaj decenijama odlagani susret konačno odigrati u Teksovim dvadesetim, a Zagorovim poznim pedesetim godinama. Očekivano, scenario potpisuje Bozeli, a crtež Alesandro Pičineli. Prva slika u ovoj objavi nije insert iz epizode, već samo fan art. Kada će se ta, sasvim sigurno, najuzbudljivija pustolovina obojice junaka pojaviti na kioscima u Srbiji, pitate? Ako sve prođe kako treba – već u februaru 2022.

Pročitajte: NOVO IZ BONELIJA: NAJEPSKIJI SUSRET mladog Teksa i starog Zagora!

 

View this post on Instagram

 

Stigla je prva zvanična potvrda da se radi na epizodi u kojoj će se sresti Zagor i Teks (nezvaničnu najavu ove epske priče objavili smo na Tviteru pre nekoliko meseci)! Mauro Bozeli je na svom profilu odgovorio na pitanje čitaoca i otkrio datum objavljivanja u Italiji: decembar 2021. Naša teorija je da će se ovaj decenijama odlagani susret konačno odigrati u Teksovim dvadesetim, a Zagorovim poznim pedesetim godinama. Očekivano, scenario potpisuje Bozeli, a crtež Alesandro Pičineli. Prva slika u ovoj objavi nije insert iz epizode, već samo fan art. 🙂 Kada će se ta, sasvim sigurno, najuzbudljivija pustolovina obojice junaka pojaviti na kioscima u Srbiji, pitate? Ako sve prođe kako treba – već u februaru 2022. 😉

A post shared by Veseli četvrtak (@veselicetvrtak) on

Ova izdavačka kuća nas je sve iznenadila svojim tvitom koji su objavili početkom meseca maja 2020. godine, gde su pisali o ovoj priči.

Jedva čekamo, nego šta!

BONUS VIDEO REDAKCIJE STRIP BLOG

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x