Stiže serija o Pingvinu sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi

0

Warner Bros. je započeo produkciju spin-off TV serije o liku Osvalda Koblpota/Pingvina, kojeg će igrati Kolin Farel.

Stiže serija o Pingvinu sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi

Serija o Pingvinu ce proizići kao spin off filma Betmen reditelja Meta Rivsa, u kojem će Farel prvobitno glumiti Betmenovog titularnog negativca.

Za seriju, koja će se premijerno emitovati u SAD-u na HBO Max platformi, scenario će napisati Loren Lefranl (Agents of SHIELD) i pratiti uspon Osvalda Koblpota/Pingvina u podzemnom i kriminalnom svetu Gotama. Met Rivs i Dilan Klark biće izvršni producenti.

U režiji Meta Rivsa, The Batman film bi u bioskopima širom sveta trebalo da se pojavi u martu 2022. Protagonistu će glumiti Robert Pattinson, a pored njega tu su i Zoe Krevic (Selina Kajl/Catwoman), Pol Dejno (Edvard Nešton/Riddler), Džefri Rajt (Džejms Gordon), Džon Torturo (Karmajn Falkone) i Endi Serkis (Alfred Penivort), kao i sam Farel u ulozi Pingvina.

Pročitajte: Hawkeye trejler obećava akcionu božićnu priču (VIDEO)

TV serija o Pingvinu pridružiće se drugim DC projektima koji će biti emitovani isključivo na HBO Max platformi, poput još jedne spin off serije Betmena Meta Rivsa, koja će se fokusirati na policiju Gotama tokom doba Mračnog viteza, serije Grega Berlantija o Zelenom Fenjeru, misterioznog projekta o Mračnoj Ligi Pravde od strane Džej Džej Abramsa i serije Peacemaker, spon off serije koja priizilazi iz filma The Suicide Sqad Džejmsa Gana sa Džonom Sinom u glavnoj ulozi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x