DC započinje novu ediciju horor stripova

0

DC Horor je nova edicija u okviru DC Comics-a koja će biti posvećena horor stripovima.

DC će svoju horor ediciju u Americi započeti ovog leta sa stripom The Conjuring: The Lover.

U pitanju je mini strip serijal koji će biti prequel nadolazećem filmu The Conjuring: By Order of the Devil. Ovaj mini strip serijal će se sastojati od 5 brojeva i imaće za zadatak da pripremi teren za film koji izlazi u bioskopima ove godine. 

Pisac stripa će biti David Leslie Johnson-McGoldrick, koji je ujedno i jedan od scenarista nadolazećeg filma. Društvo će mu praviti scenarista Rex Ogle i crtač Garry Brown. Za naslovnice će biti zadužen velikan Bill Sienkiewicz.

Pročitajte: Suicide Squad se bori protiv Jokera u novom stripu Brian Azzarella

Svako izdanje će sadržati dodatne priče koje istražuju misteriozne artefakte iz sobe Eda i Lorraine Warren, glavnih likova filmske franšize. U prvom izdanju za dodatnu priču će biti zaduženi Scott Snyder i Denys Cowan. 

The Conjuring: The Lover iznosi zastrašujuću priču o teroru, ubistvima i mračnom zlu koje šokira čak i istražitelje paranormalnih Eda i Lorraine Warren.

Jedan od najsenzacionalnijih slučajeva s kojim su se suočili započinje borbom za dečakovu dušu, koja je dvoje demonologa dovela do nikad pre viđenih stvari, obeležavajući prvi put u istoriji SAD-a da osumnjičeni za ubistvo kao odbranu iznosi svoju zaposednutost demonom.

Uz DC Horor ediciju DC Comics namerava da nastavi tradiciju ikonskih horor stripova poput House of Mistery, House of Secrets, Swamp Thing i John Constantine: Hellblazer.

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x