Suicide Squad se bori protiv Jokera u novom stripu Brian Azzarella

0

Ekipi iz Suicide Squad neće biti lako jer će ih njihov novi zadatak usmeriti protiv klovna princa kriminala, Jokera.

DC Comics je najavio novi mini serijal koji će biti objavljen pod okriljem DC Black Label pod nazivom Suicide Squad: Get Joker! Za scenario će biti zadužen Brian Azzarello (100 bullets, Batman: Damned, Batman: Joker), u saradnji sa crtačem Alex Maleev-om (Daredevil) i koloristom Matt Hollingsworth-om (Hawkeye).

Pod okriljem edicije DC Black Label, Suicide Squad: Get Joker! će biti namenjen zrelijoj publici. Priča će pratiti event Joker War posle koje je Joker traženiji nego ikad, a Amanda Waller će angažovati bivšeg Robina, Jasona Toda, sada poznatijeg kao Red Hood, da se pridruži njenom Samoubilačkom Odredu kako bi konačno ubio Jokera.

Pročitajte: Četvrti film o Kapetanu Americi, ali bez Krisa Evansa

Azzarellu ovo neće biti prvi put da radi pod DC Black Label oznakom. Ovo će mu biti treći naslov posle Batman: Damned i Birds of Prey. Azzarello ima odličnu reputaciju kada je u pitanju rad na stripovima koji su fokusirani na negativce, ali ovo mu je prvi put da piše Suicide Squad. 

Suicide Squad: Get Joker! će se sastojati od 3 broja, a svaki će imati 48 stranica. Prvi broj u Americi izlazi 3. avgusta 2021. godine i biće objavljen u prestižnom formatu uz bolji kvalitet papira nego ostala izdanja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x