The Walking Dead strip se nastavlja, a Rick Grimes se vraća

0

Povodom 10. godišnjice njegove kompanije Skybound Entertainment, Robert Kirkman najavio je Skybound X, novi antologijski strip serijal.

The Walking Dead strip se nastavlja, a Rick Grimes se vraća

Skybound X će biti serijal od  brojeva koji će predstaviti nove priče vezane za Kirkmanove najpoznatije likove. Među njima će biti i Rick Grimes, jedan od glavnih protagonista The Walking Dead, najpopularnijeg Kirkmanovog stripa, koji je umro na kraju sage.

“Iznenađenje! Jeste li zaista mislili da ćemo pustiti Skybound-ovu desetu godišnjicu, a da ne uskrsnemo neke od naših omiljenih likova?”, Rekao je Kirkman u izjavi, posebno misleći na Ricka Grimesa.

U Skybound X biće nastavljena pozadinska priča iz broja 75 The Walking Dead, avantura izvan kontinuiteta sage, u kojoj Rick Grimes otkriva da su uzrok epidemije zombija vanzemaljci. Skybound X će takođe predstaviti prvo strip pojavljivanje Clementine, lika iz video igre The Walking Dead u produkciji Telltale.

Pročitajte: Betmen gradi novu Bet-pećinu ručno jer je švorc

Pored Roberta Kirkmana, među autorima Skybound X su yan Ottley, Tillie Walden, Donny Cates, Joshua Williamson, Chip Zdarsky, James Harren i Daniel Warren Johnson. Među stripovima biće i priče iz serijala Assassin Nation , Excellence i Manifest Destiny.

Prvo izdanje Skybound X, koje će biti objavljeno sa četiri različite naslovnice, izlazi u Sjedinjenim Američkim Državama u štampanom i digitalnom formatu 7. jula 2021. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x