Betmen gradi novu Bet-pećinu ručno jer je švorc

0

U Detective Comics #1034, koji je krajem marta objavio DC Comics u Sjedinjenim Državama, Batman je primoran da sam napravi novu Bet-pećinu, nakon što je ostao bez svojih finansijskih sredstava i imovine na kraju sage Joker War.

Betmen gradi novu Bet-pećinu ručno jer je švorc

Betmen sam pravi novu Bet-pećinu, a čini se da njegova nova baza nije na nivou sa nijednom prethodnom.

U priči po scenariju Mariko Tamaki, koju je nacrtao Dan Mora, Brus Vejn navodi da je, kako bi Gotam Siti bio sigurniji, njegova strategija uključuje to da mora kontrolisati ključne pristupne tačke po gradu, a najbolji način da se to postigne je imati niz manjih Bet-pećina u tunelima koji leže ispod grada.

Pročitajte: Strip u kome se Supermen pojavio prvi put prodat po rekordnoj ceni

„Sad kad više nemam pistu ili veliku podzemnu garažu u koju se može smestiti dvadeset bet-mobila, morao sam da diversifikujem.” Betmen novo sklonište naziva ”uradi sam pećina” i pravi je pročišćavajući kanalizacione tunele od  otpada.

Tokom rada, međutim, Betmenu se dešava nešto na šta ni on sam ni čitaoci nisu navikli od njega: bol u leđima koji ga iznenada zaustavlja. „Posle tri dana lopatanja, sada znam da nikada nisam razumeo šta znači raditi u pećini“ navodi Betmen, pre nego što je primetio da će posedovanje Bet-pećina u centru Gotama dovesti i do znatnog smanjenja „privatnosti“.

Čini se da je Brus Vejn na kraju krajeva sasvim običan bogataš koji može izdržati sve osm fizičkog rada.

POGEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x