“Betmen: Umreti je lako” – Visokobudžetni fan film koji morate pogledati (VIDEO)

0

Tokom protekle sedmice na You Tube kanalu Batinthesun objavljen je visokobudžetni fan film o Betmenu pod nazivom “Betmen: Umreti je lako” (Batman: Dying is easy).

“Betmen: Umreti je lako” - Visokobudžetni fan film koji morate pogledati

“Betmen: Umreti je lako” sadrži još jedno sučeljavanje Betmena i Džokera, uz mnogo poznatih faca u sporednim ulogama.

Dok je Džoker dobio svoj hit film 2019. godine, a u novoj filmskoj adaptaciji Betmena u režiji Meta Rivsa, sa Robertom Petinsonom u glavnoj ulozi verovatno nećemo videti novi okršaj Betmena i Džokera na velikom platnu, publika je dobila šansu da vidi filmski sukob ove dvojice zahvaljujući fanovskom uratku “Betmen: Umreti je lako”.

Film koji su finansirali fanovi, a iza njega stoje autori Aaron i Sean Schoenke, predstavlja segment psihološkog rata koji Betmen i Džoker vode već decenijama unazad. U filmu se pojavljuju gotovo svi poznati likovi iz Betmenovog okruženja, a glume ih i neka vrlo dobro poznata imena. Majkl Madsen se u filmu pojavljuje kao Harvi Bulok, Dag Džons kao Zagonetač, Kris Daotri kao Hugo Strejndž i Kasper Van Din kao komesar Gordon. 

Pročitajte: 12 Marvelovih serija koje ćemo uskoro gledati

Film možete pogledati u nastavku: 

Nivo produkcije je izuzetan za jedan fan film, što pokazuje da su producenti dobro iskoristili sredstva koja su prikupili od fanova. Film “Betmen: Umreti je lako” zavređuje pažnju svakog DC fana i sadrži priču vrednu Mračnog viteza. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x