Dejvid Finčer snima film po francuskom stripu “Ubica”

0

Poznati filmski reditelj Dejvid Finčer (David Fincher) ponovo se udružio sa streaming servisom Netflix za kojI će u film adaptirati francuski strip “The Killer”.

Dejvid Finčer snima film po francuskom stripu “Ubica”

Na adaptaciji stripa “Ubica” Finčeru bi trebalo da se pridruži i scenarista Endrju Kevin Voker (Andrew Kevin Walker), sa kojim je sarađivao na svojim najuspešnijim projektima poput “Se7en”, “Fight Club” i “The Game”.

Finčer je u novembru prošle godine potpisao multimilionski ugovor sa Netflixom na četiri godine i za ovaj streaming servis je već režirao film “Mank” koji je izašao krajem 2020. godine.

Strip “Ubica” se fokusira na hladnokrvnog ubicu kojeg nakon godina ubijanja počinje da grize savest zbog svega što je činio i to ga dovodi do emotivnog pucanja. Ovaj strip je napisao Aleksis Nolenta (Alexis Nolent) poznat po nadimku Matz, a nacrtao ga je Lik Žakamon (Luc Jacamon). Ovaj strip je na našim prostorima objavila hrvatska Fibra u tri integralne knjige.

Pročitajte: 12 Marvelovih serija koje ćemo uskoro gledati

O filmu nema mnogo detalja, osim da je glumac Majkl Fasbender (Michael Fassbender) u pregovorima da igra glavnog lika, što Netflix tek treba da potvrdi. 

POGLEDAJTE I OVO: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x